1. menü
Előétel:
Kacsamáj ferrero rocher, mézes-gyömbéres kalács, meggylekvár
Leves:
Tormás lilaburgonya-krémleves, chilis füstölt csirkemell, sonka chips, grissini
Főétel:
Sertésszűz kakukkfüves-ginzenges piskótában sütve
Jázminrizsropogós, édesburgonya-gratin ricottával
Mangós demi glace mártás
Desszert:
Málnás túrótorta pisztáciás matchateás tükrön
2. menü:
Előétel:
Kacsamáj ferrero rocher, mézes-gyömbéres kalács, meggylekvár
Leves:
Sütőtökconsomme, sütőtökgnochni, marhapofahús
Főétel:
Őzgerinc zöldfűszeres crustádban
Kávés sóban sült cékla, körtés édesburgonya-szuflé, birsalmasajt
Vörösboros fekete áfonya
Desszert:
Mandarinos répatorta fehércsokoládéval, akácmézzel
Február 14-én 11–21 óráig a Zsigmond Konyhában
- Előfoglalás: február 13-ig a +36-20/924-6500-s telefonszámon
- A menü ára: 8500 Ft/fő
Cím: 5700 Gyula, Dobozi út 28.
E-mail: hello@gyulaizsigmondkonyha.hu
gyulaizsigmondkonyha.hu