Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Izgalmas vetélkedés a városi tekeliga érmes helyeiért

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. február 01. 11:00
Izgalmas vetélkedés a városi tekeliga érmes helyeiért
A Suzuki Kupa városi tekebajnokság 18. fordulójának eredményei

A Suzuki Kupa városi tekebajnokság 2023/2024-es szezonjának soros fordulójában négy mérkőzést játszották le a csapatok. A párharcok után a listavezető előnye továbbra is behozhatatlan, az érmekért folyó versenyben azonban a Minden Fa Számít van lépéselőnyben.

Az Öregfiúk a Szabó Legények ellen zártak sikerrel, a Minden Fa Számít a Magyarvárosi Söröző ellen gurított győzelmet, a Baráti BT együttese a Régi Újak csapatát győzte le, a listavezető pedig az Inni Kék gárdája elleni győzelemmel növelte előnyét.

A pontvadászatot továbbra is tetemes előnnyel vezeti a Keresztúr csapata, a második helyen a Minden Fa Számít gárdája áll, a Magyarvárosi Söröző és az Inni Kék csapata azonos pontszámmal várhatja a folytatást.

Eredmények: Öregfiúk–Szabó Legények 5-1, Minden Fa Számít–Magyarvárosi Söröző 5-1, Keresztúr–Inni Kék 6-0 és Baráti BT–Régi Újak 5-1.

A tabella állása: 1. Keresztúr 30 pont, 2. Minden Fa Számít 22 pont, 3. Magyarvárosi Söröző 20 pont, 4. Inni Kék 20 pont, 5. Baráti BT 18 pont, 6. Öregfiúk 16 pont, 7. Szabó Legények 10 pont, 8. Régi-Újak 2 pont, 9. KÖVIZIG „Csak Csajok” 0 pont.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)