Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Benczúr és Munkácsy alkotásai egy jegycsomagban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • KULTÚRA • 2024. január 29. 15:58
Benczúr és Munkácsy alkotásai egy jegycsomagban
Új jegytípust hozott létre az Erkel Ferenc Nonprofit Kft.

Önálló jegycsomagot hozott létre a Benczúr Gyula- és a Munkácsy Mihály-tárlat megtekintésére a gyulai kiállítóhelyeket működtető Erkel Ferenc Nonprofit Kft. A kiállítások teljes árú belépő esetén 20 százalékos kedvezménnyel láthatók – tájékoztatott közleményében a cég.

Emlékeztettek: a Kohán Képtárban a nyíregyházi Jósa András Múzeum Benczúr-kollekciójának legjava látható ezekben a hetekben, a 19. századi magyar történelmi festészet egyik legnagyobb alakjának 14 olajfestményét, 17 grafikáját és 16 személyes tárgyát tekinthetik meg a látogatók. Az Almásy-kastély Munkácsy-kiállítása az alkotó életét és munkásságát interaktív eszközök segítségével meséli el, a kiállítóhelyen 14 eredeti Munkácsy-mű, a festő kortársainak alkotásai és reprodukciók is helyet kaptak.

A január 28-tól, Benczúr Gyula születésének napjától elérhető új jegytípus a Benczúr-kiállítás gyulai tartózkodásának végéig, március 3-ig él.

A Festőóriások néven létrehozott jegycsomag az Almásy-kastély pénztárában és ajándékboltjában, valamint a Kohán Képtárban is kapható.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)