Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Újra elindul az ingyenes lakossági LED-csereprogram

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2024. január 02. 17:00
Újra elindul az ingyenes lakossági LED-csereprogram
Február 15-ig lehet regisztrálni

Újra elindul az ingyenes lakossági LED-csereprogram – tájékoztatta lapunkat Gyula Város Önkormányzata.

Mint írták, a városvezetés és a szentendrei székhelyű CYEB Kft. újra elindítja a programot, amelyre ezúttal kizárólag azok regisztrálhatnak, akik lemaradtak az első körről.

Kiemelték: a LED-fényforrások jelentős csökkenést jelenthetnek a villanyszámlában, az akár 10 éves élettartamuknak köszönhetően pedig a felhasználó kevesebb hulladékot termel.

A program regisztrálni a ledcsere.hu oldalon lehet, ahol a „Jelentkezés” gombra kell kattintani. Bárki jelentkezhet, akinek a nevén van villanyszámla. Az adatok kitöltését és a dokumentum feltöltését követően – ahol az átvételi helyként Gyulát kell megjelölni – a rendszer az éves áramfogyasztás, valamint az ingatlanban található izzók száma alapján kiszámolja, hogy a jelentkező hány darab ingyenes LED-fényforrásra jogosult.

Hozzátették: a regisztrációt a CYEB Kft. munkatársai ellenőrzik, majd e-mailben értesítik a jelentkezőt az átvétel időpontjával kapcsolatban. A jelentkezés akkor válik véglegessé, ha az igénylő az e-mailben található linken megerősíti a szándékát.

Az érdeklődők február 15-ig jelentkezhetnek a programra.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)