Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A dobogó a cél a tavaszi szezonban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. december 21. 10:00
A dobogó a cél a tavaszi szezonban
Győzelemmel zárta az őszi etapot a gyulai asztalitenisz-csapat

Az NB III.-as asztalitenisz-bajnokságban szereplő Gyulai Asztalitenisz Klub együttese a bajnokság utolsó őszi fordulójában a Kováts DSE Karcag együttesét fogadta december 16-án. A fürdővárosi gárda magabiztos győzelemmel zárta az őszi szezon zárófordulóját.

A gyulai keret az előző fordulóban pontokat hagyott jászberényi riválisánál, így lecsúszott a dobogó harmadik fokáról. A soros fordulóban a fürdővárosi együttes a tabella középcsapatával vívott találkozót.

A mérkőzés alaphangját a Sarkadi-Styr és a Várady-Dihel párosok győzelmei adták meg, amely után felváltva gyűjtötték be győzelmeiket a felek. A hazai csapat megbízhatóbban ütötte a pontokat, így megérdemelten gyűjtötte be negyedik győzelmét a bajnokságban.

A Gyulai Asztalitenisz Klub NB III.-as csapata a tabella negyedik helyén zárta az őszi szezont, két pontnyi lemaradással a harmadik helyen álló riválisa mögött.

Eredmény: Gyulai Asztalitenisz Klub–Kováts DSE Karcag 12-6.

Gyulai győztesek: Dihel György 3, Sarkadi Árpád 3, Várady Zsolt 2, Styr György 2, a Sarkadi-Styr és Várady-Dihel párosok.

Sarkadi Árpád a mérkőzése után elmondta, a gyulai csapat halványabban teljesített előzetesen kitűzött céljaihoz képest, azonban a gárda a végelszámolásnál a dobogó valamely fokán szeretne végezni.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)