Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Karácsonyi ünnepséget tartottak a gyulavári idősek klubjában

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. MAGAZIN • 2023. december 11. 11:53
Karácsonyi ünnepséget tartottak a gyulavári idősek klubjában
Az intézmény dolgozói és ellátottja is műsort adtak

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Karácsonyi ünnepséget rendeztek december 10-én a gyulavári 6. számú idősek klubjában. A rendezvényen az intézmény dolgozói és ellátottjai, valamint a gyulavári óvodások és bölcsődések is műsort adtak.

A megjelenteket Görgényi Ernő polgármester köszöntötte, aki úgy fogalmazott: a mai rohanó világban meg kell adnunk a módját az ünnepeknek és az azokhoz vezető várakozásnak is, hogy áthasson bennünket a karácsony szellemisége, befogadhassuk az ünnep üzenetét.

Aláhúzta: ehhez nagyon fontosak az ilyen közösségi alkalmak is, ahol együtt tölthetik az időt a kollégák, barátok, ismerősök.

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

A héten és a jövő héten a Gyulai Kistérség Egységes Szociális és Gyermekjóléti Intézményének minden telephelyén tartanak karácsonyi ünnepségeket.

Lapunk kérdésére Kiss Szabolcs intézményvezető elmondta: a telephelyek fennállása óta megemlékeznek a nagyobb ünnepekről, ez már több mint 50 éves hagyomány, hiszen az 1., 2. és 3. számú klubok már több mint fél évszázada léteznek.

Hozzátette: az ünnepségeken a klubok, idősotthonok dolgozói, ellátottjai készülnek műsorral, és rendszerint meghívják a közelben működő iskolákba és óvodákba járó gyerekeket is.

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)