Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Válassz ajándékot az IQ Könyvesboltban!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2023. december 08. 18:00
Válassz ajándékot az IQ Könyvesboltban!
Gyerekjáték, naptár, határidőnapló és kisebb ajándéktárgyak is kaphatók az üzletben

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Idén is több ezer kiadvány, köztük rengeteg könyvújdonság közül válogathatnak a betérők a Kossuth téren található IQ Könyvesboltban. A vevők könyvutalványt, gyerekjátékot, naptárt, határidőnaplót és kisebb ajándéktárgyakat is vásárolhatnak az üzletben.

Jeszenszky Ákosné Fáber Marianna üzletvezető az újdonságok közül megemlítette Ken Follett Kingsbridge-sorozatának legújabb, negyedik kötetét, A világosság fegyvereit, Kepes András Két macska voltam című könyvét és Frei Tamás Puccs Moszkvában című sikerkötetét. Ugyancsak beszerezhető a boltban Vinkó József Szellem a fazékból II. című könyve, valamint Leslie L. Lawrence, Bödőcs Tibor és Müller Péter legújabb kötete. Az újdonságok között van Karikó Katalin Áttörések című életrajzi könyve, Arnold Schwarzenegger Tedd magad hasznossá – Az élet hét szabálya című kötete, Elon Musk új életrajzi könyve és a brit királyi családról szóló sorozat legújabb, Erzsébet királynő életéről szóló darabja. Náray Tamás, Stephen King, Vavyan Fable és Karády Anna új kötetei szintén megtalálhatók a polcokon.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A legkeresettebb kiadványok közé tartozó szakácskönyvek közül Mautner Zsófi és Fördős Zé új könyvére, valamint Vrábel Krisztina 160 grammos szénhidrátdiéta című sorozatának ünnepi különkiadására hívta fel a figyelmet a boltvezető.

Kiemelte: karácsonyi témájú könyvből is rengeteg van, romantikus regények, füveskönyvek, erdélyi karácsonyi történetek is találhatók a boltban. Az üzletvezető arra is kitért, hogy gyulai vonatkozású kiadványok is szerepelnek a kínálatukban. Külön kitért a Gyula régen és ma sorozat legújabb kötetére, amely A gyulai cukrászat címmel jelent meg decemberben.

Gyerekkönyvekből szintén óriási a választék, babáknak, óvodásoknak, kisiskolásoknak és kamaszoknak való kiadványokat, kifestőket és foglalkoztatófüzeteket is kínálnak. Jeszenszky Ákosné Fáber Marianna megemlítette: Bartos Erikának Gyógypuszi, Leiner Laurának Nem egyszerű címmel jelent meg új könyve.

A boltban különböző méretű és típusú földgömböket is árulnak, többek között világítót, politikait, állatosat, hegy- és vízrajzit lehet választani. Emellett puzzle-k, plüss-, társas- és fejlesztőjátékok, valamint LED-fényes diavetítők és diafilmek is kaphatók.
Az üzletvezető kifejtette: a biblia is szép ajándék lehet a fa alatt; ebből is többfélét tartanak, gyerekeknek és felnőtteknek szólót is.  
Térképből, fali-, asztali és öröknaptárból, noteszből és határidőnaplóból szintén hatalmas a kínálat, utóbbiból Paulo Coelho, Müller Péter és Nógrádi Gábor idézeteit tartalmazó változat is van.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A képeslapokat, dísztasakokat, csomagolópapírokat és díszdobozokat ugyancsak beszerezhetjük a kereskedésben, és ha időt akarunk spórolni, akár díszcsomagolást is kérhetünk – hívta fel a figyelmet a boltvezető. Hozzátette: üdvözlőlapból is többfélét árulnak, a klasszikus mellett üzletit, személyes hangvételűt és zenélőt is.

Az IQ-ban egy budapesti iparművész dísztárgyai is megvásárolhatók, a porceláncsengettyűk, díszgömbök, gyertyatartók és mécsesek a fenyőfa és a lakás dekorálására is kiválók.

Jeszenszky Ákosné Fáber Marianna megjegyezte, a vásárlási utalvány is kiváló ajándék, hiszen a megajándékozott maga választhat a rengeteg könyv közül.

A Kossuth tér 2. szám alatti bolt a téli időszakban hétköznapokon 10-től 18 óráig, december 9-én, szombaton 10-től 12.30-ig, december 10-én, vasárnap 10-től 12 óráig, december 16-án, szombaton 10-től 13 óráig, december 17-én, vasárnap 10-től 13 óráig, december 23-án, szombaton 10-től 15 óráig tart nyitva. December 24. és 26. zárva lesz az üzlet, december 27-től 29-ig 10 és 18 óra között, december 30-án 10 óra és 12.30 között lesznek nyitva. Érdeklődni a 06-66/468-558 és a 30/4029-477 telefonszámon vagy az IQ Könyvesbolt Gyula és Orosháza Facebook-oldalon lehet.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)