Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A tabella második helyén telelnek az U16-os Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. december 02. 10:00
A tabella második helyén telelnek az U16-os Amazonok
Csepel FC–Gyulai Amazonok 1-7 (1-2)

Az U16-os labdarúgó-bajnokság utolsó őszi fordulójában a Gyulai Amazonok korosztályos együttese a Csepel FC csapatához utazott november 26-án. A fürdővárosi gárda az ezüstéremért lépett pályára fővárosi ellenfelének otthonában.

Gyulai Amazonok: Sebestény R., Puskás A., Kőszegi K., Zalai B., Krisán J., Veres D., Kis B., Halász A., Freiberger S., Szelei Cs., Szűcs B. Csere: Hartmann D. Edző: Molnár Ágnes utánpótlás edző.

A gyulai együttes az előző fordulóban 2-1-es vereséggel tért haza a szolnoki arénából, így a tabella harmadik helyére lépett vissza. A keretnek azonban volt esélye a javításra, a csepeli fordulóban egy győzelem esetén visszaléphetett volna a dobogó második fokára.

A Gyulai Amazonok közösségi oldala a mérkőzésről azt írta, a gárda fontos mérkőzést játszott, azonbam a kezdeti enerváltabb játék miatt sokáig nem született gól. Egy kontra után a hazaiak berúgták első helyzetüket, ám a vendégcsapat Kőszegi Kamilla révén kiegyenlítette a találkozó állását.

– Nem sokkal később Kis Barbarát buktatták szabálytalanul a tizenhatoson belül, Veres Doren pedig magabiztosan értékesítette a jogosan megítélt büntetőt. A második játékrészben végig a mi akaratunk érvényesült, azonban több játékoson is látszott az év végi fáradtság. Kis Barbara jelezte, miért is vezeti ebben a bajnokságban is a góllövőlistát, ezen a találkozón sem állt meg négy gólig, majd jó ütemben érkezett Szűcs Boglárka is a kapu elé, beállítva a 7-1-es végeredményt – olvasható a bejegyzésben.

Gyulai gólok: Kis Barbara 4, Veres Doren, Kőszegi Kamilla és Szűcs Boglárka.

A Gyulai Amazonok U16-os csapata 9 győzelemmel és két vereséggel a tabella második helyéről várhatja a márciusi folytatást. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)