Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Felkerült a szalag az Erkel végzőseire

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2023. november 26. 13:46
Felkerült a szalag az Erkel végzőseire
Három osztály 78 tanulója búcsúzik el idén a gimnáziumtól

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Az Erkel Ferenc-gimnázium három végzős osztályának 78 tanulójára tűztek szalagot november 25-én a gyulai Erkel Ferenc Művelődési Központ színháztermében.

Zámori Ida igazgató a szalagavató ünnepségen úgy fogalmazott: a végzősök szalagja az összetartozás szimbóluma, azt jelképezi, hogy a diákok négy éven át együtt utaztak.

„Nagy reményekkel és félelmekkel érkeztetek iskolánkba. A felsőbb évesekre rajongva, csodálattal néztetek; és azt érezhettétek, hogy nagyon sokáig együtt fogtok utazni” – mondta a maturandusoknak.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

„Most, az utazás közben, csodálkozva nézünk rátok, hogy milyen értelmes, intelligens és nyitott felnőttekké váltatok, a ti évfolyamotok, ti magatok képviselitek már azon értékeket, amelyekben közösen hiszünk” – hangzott el a beszédben.

Görgényi Ernő polgármester kifejtette: a végzősök, hasonlóan egy tölgyerdőhöz, életük egy 12 éves szakaszát zárják le hamarosan.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

„Különböző egyéniségek vagytok, hamarosan különböző utakra indultok, de az, hogy a szalagjaitok egy végből valók, kifejezi, hogy mindörökre összetartoztok, közösek a gyökereitek” – szólt a diákokhoz.

„A város termőtalaj, televény. Azért dolgozunk szüleitekkel, pedagógusaitokkal együtt, hogy olyan körülményeket biztosítsunk nektek, amelyek ideálisak a növekedéshez, gyarapodáshoz. Olyan várost működtetünk, fejlesztünk, amelyet majd, remélem, ti fogtok továbbépíteni” – fogalmazott.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)