Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Nyolcadik alkalommal arattott győzelmet az NB II.-es női kézilabdacsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. november 20. 09:30
Nyolcadik alkalommal arattott győzelmet az NB II.-es női kézilabdacsapat
K. Szeged SE–CZ-Gyulasport NKft. 26-39 (16-22) 
Az NB II.-es kézilabda-bajnokságban szereplő CZ-Gyulasport NKft. a K. Szegd SE Tisza Volán SC együtteséhez utazott november 12-én. A fürdővárosi gárda gyors és lendületes játékkal győzte le szegedi ellenfelét. 

Képünk egy korábbi mérkőzésen készült. Szögi Tímea ismét csapata vezére volt.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

CZ-Gyulasport NKft.: Mike M., Ilyés L. 4 (1), Szögi T. 9 (1), Hegedűs A. 7, Kiss V. 5, Nagy P. 7, Ladics V. 2. Csere: Zsiga Zs., Miklya N. 1, Farkasinszki D. 2, Lukács N. 1, Németh Cs. 1, Kovács Sz., Szabó K. és Boruzs A. Vezetőedző: Zöldi-Tóth Katalin. 

A fürdővárosi együttes az előző fordulóban hazai pályán fogadta a szintén szegedi Tisza Volán SC együttesét, így lendületből érkezhetett a meccsre. 

Az éllovas gyulai keret szerezte a találkozó első gólját. A hazai együttes pár percig megpróbálta feltartóztatni vendégét, ám a 12. percre már 6-10-es gyulai vezetést mutatott az eredményjelző. A folytatásban is az ötletesebb, gyorsabb kézilabdát bemutató Békés vármegyei gárda uralta a mérkőzést, a csapat az első játékrészben megnyugtató előnyt harcolt ki magának. 

A fordulás után sem változott a játék képe, a fürdővárosi együttes éllovashoz méltóan utasította maga mögé vendéglátóját. 

A mérkőzés alakulása: 10. perc: 4-8, 15. perc: 9-11, 25. perc: 15-19, 30. perc: 16-22, 40. perc: 19-29, 45. perc: 20-33, 55. perc: 22-37 és 60. perc: 26-39.  

– A mérkőzés elején nem találtuk a védelemben a távolságokat, de ahogy váltottunk, rendbe jött minden. A sebesség és a koncentráció a mai napon rendben volt. Gratulálok a lányoknak! – értékelt Zöldi-Tóth Katalin. 

A CZ-Gyulasport NKft. NB II.-es csapata továbbra is a mezőny élén áll, a folytatásban pedig a Bácsalmás PVSE otthonában lép pályára.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)