Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Bajnoki győzelem és kupasiker

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. SPORT • 2023. november 16. 15:00
Bajnoki győzelem és kupasiker
A Gyulai Termál FC csapata kétszer is összecsapott a Szarvasi FC együttesével

Pár napon belül kétszer is találkozott egymással a Gyulai Termál FC és a Szarvasi FC együttese november 11. és 15. között. A gyulai csapat a bajnoki pontvadászatban és a Békés Vármegyei Kupa harmadik fordulójában is nyerni tudott.

A két csapat a bajnokság hétvégi fordulójában találkozott egymással. A szarvasi együttes elleni meccs komoly erőpróbának ígérkezett a gyulaiak számára, a felek szeptemberben gól nélküli rangadót vívtak egymással.

A mérkőzés hozta az előre várt kiélezett, kemény játékot. A szarvasi együttes irányította a találkozót, majd büntetőből a vezetést is megszerezhette volna. A kimaradt lehetőség után a 26. percben megváltozott a mérkőzés képe, amikor Trescsula labdája talált utat a hazai kapuba. A fordulás után szakadó eső nehezítette a játékot, a csapatok pedig piros lappal tarkított, parázs mérkőzést játszottak.

A gyulai győzelemmel véget ért találkozó után azonnal jött az újabb derbi, a felek a hétközi játéknapon a Békés Vármegyei Kupa harmadik körében találkoztak egymással.

A kiválóan védekező vendéggárda kezdte lövéssel a találkozót, ám a 18. percben mégis Szabó Péter talált a szarvasi kapuba. A folytatásban már a gyulai együttes irányította a játékot, ám csak a találkozó 87. percében, Varga Tamás gólja révén dőlt el, hogy ki a továbbjutó.

A Gyulai Termál FC csapata a vármegyei kupasorozat legjobb nyolc csapata között folytathatja a menetelést. A gárda a bajnokság hétvégi fordulójában a Gyomaendrődi FC otthonában lép pályára.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)