Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulai karatesikerek Budapesten

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. november 15. 10:37
Gyulai karatesikerek Budapesten
Nagy Mária Valéria a válogatott tagja lett 

Fotó: Samuray Kyokushin Karate SE

A 2023-as év sok pozitívumot hozott a gyulai székhelyű Samuray Kyokushin Karate SE életébe. A csapat versenyzői sikeresen szerepeltek a fővárosban rendezett IBK-Ludovika Kupa Nemzetközi Nyílt Kyokushin Karate Bajnokságon, Nagy Mária Valéria pedig egy országos ezüsttel csatlakozhatott a válogatott kerethez – írja a Samuray Kyokushin Karate SE. 

Nagy Mária Valéria szeptemberben a győri Ashihara Karate Országos Bajnokságon ért el második helyezést. A gyulai karatéka októberben is tatamira állt, társaival a az IBK-Ludovika Kupa Nemzetközi Nyílt Kyokushin Karate Bajnokságon szerepelt. 

Az egyik legnagyobb szabású versenyen hét ország 28 szervezetének 75 klubja képviseltette magát, összesen 442 nevezés érkezett a megmérettetésre. A Samuray Kyokushin Karate SE négy versenyzővel érkezett a Budapestre: gyermek I. lány kata kategóriában Szabó Petra, gyermek II. lány kata kategóriában Bukodi Dóra Anna, ifjúsági fiú kumite -80 kg kategóriában Árgyelán Levente, junior női kumite -65 kg kategóriában Nagy Mária Valéria indult.  

Fotó: Samuray Kyokushin Karate SE

A legnagyobb sikert Szabó Petra, az 5-ös számú általános iskola 3. osztályos tanulója aratta, aki harmadik helyezést ért el élete második versenyén. A meglehetősen erős mezőnyben Bukodi Dóra Anna a legjobb nyolc között végzett, Árgyelán Levente és Nagy Mária Valéria pedig a negyedik helyet szerezte meg. 

Szabó Ferenc vezetőedző kiemelte, idén az egyesület ismét olyan versenyzővel büszkélkedhet, akit az ország tíz legjobbja, vagyis a válogatott tagjai közé választottak. Nagy Mária Valéria, kivételes elszántságával, fáradhatatlan edzésmunkájával és a kyokushin iránti elkötelezettségével méltán érdemelte ki a válogatott vezetőedzőjének, Szecsei Szilárd mesternek a bizalmát – olvasható az odalon.

Fotó: Samuray Kyokushin Karate SE

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)