Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Feljebb lépett a Gyulai Amazonok U16-os csapata

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. november 15. 11:00
Feljebb lépett a Gyulai Amazonok U16-os csapata
Gyulai Amazonok–Budapest Honvéd 8-0 (4-0) 

Az U16-os labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában a Gyulai Amazonok csapata a Budapest Honvéd együttesét fogadta november 10-én a Grosics Akadémián. A gyulai gárda újabb győzelmével a tabella második helyére lépett fel. 

Gyulai Amazonok: Sebestény R., Puskás A., Kőszegi K., Krisán J., Veres D., Kis B., Halász A., Freiberger S., Szelei Cs., Szűcs B. Csere: Hartmann D. Edző: Krisán József. 

A fürdővárosi gárda az előző fordulóban „viharos” körülmények között szerezte meg újabb győzelmi pontjait az Airnergy FC-BMTE ellen. A gyulai együttes, sikerének köszönhetően, a harmadik helyről várhatta fővárosi ellenfelét. 

Kis Barbara már a találkozó első percében megszerezte a vezetést csapatának. A hazai együttes továbbra is futószalagon gyártotta a helyzeteket, de Veres Doren góljára egészen a 24. percig kellett várniuk a szurkolóknak. A félidő végéig Kis Barbara rúgott még két gólt. A játékos a második játékrészben is rúgott egy mesterhármast, és Veres Doren is lőtt egy szenzációs gólt távolról. A gyulai kapus, Sebestény Renáta sem tétlenkedett, 2-0-s vezetésnél büntetőt hárított.

–  A pálya szélén több alkalommal is sikerült megbontani az ellenfél védelmét, emellett a csapat minden tagja igyekezett betartani a taktikai utasításokat. A védekező és a támadójátékosok is egyénileg és csapatszinten is próbáltak odafigyelni, hogy az elvesztett labdákat minél hamarabb vissza tudjuk szerezni, és gyorsan építkezve nagyszerű támadásokat vezessünk – olvasható a klub közösségi oldalán. 

A Gyulai Amazonok U16-os csapata fellépett a tabella második helyére, a folytatásban egy elmaradt találkozó pótlása és egy szolnoki párviadalon vár rá.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)