Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Többszörösen büntetett előéletű gyulai nő ellen emeltek vádat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2023. november 01. 10:40
Többszörösen büntetett előéletű gyulai nő ellen emeltek vádat
Egy prostituált vendégét zsebelte ki

Vádat emelt az Orosházi Járási Ügyészség egy többszörösen büntetett előéletű, 50 éves gyulai nő ellen, aki egy prostituált vendégét zsebelte ki – tájékoztatott közleményében a Békés Vármegyei Főügyészség.

Mint írták, a sértett, egy orosházi férfi egy szexuális szolgáltatásokat hirdető internetes oldalon vette fel a kapcsolatot egy prostituálttal, akit a gyulai nő és fia, egy 19 éves büntetett előéletű, kétegyházi illetőségű, de orosházi tartózkodási helyű férfi szállított el a sértett lakóhelyére. Az 50 éves nő a prostituálttal együtt bement a házba, és amíg a sértett az ismeretlen nővel a hálószobában szexuális aktust folytatott, addig kivett a férfi övtáskájából 12 ezer forintot.

A nő fia ezalatt a drótkerítést letaposva bement a sértett udvarára, ahol elfordította a felszerelt kamerát, és kiszakította a vezetéket az udvari lámpából, hogy a kinti világítás se működjön. Ezután a nyitott műhelybe ment, ahol magához vett egy benzines láncfűrészt és egy sarokcsiszolót. A 65 ezer forint értékű szerszámgépeket az autójába rejtette, majd miután a prostituált és a sértett befejezték az aktust, az ismeretlen nővel és az anyjával együtt elhajtott a helyszínről. A lopott láncfűrészt a nyomozás során megtalálták egy ház padlásán, és visszaadták a sértettnek.

Az 50 éves nővel szemben szabálysértési értékre üzletszerűen elkövetett lopás vétsége miatt emeltek vádat. A járási ügyészség próbaidőre felfüggesztett fogházbüntetésre tett indítványt, emellett pártfogói felügyeletet, és a sértettnek okozott kár megtérítését is indítványozta. 

A 19 éves férfit az Orosházi Járásbíróság kisebb értékre dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette miatt jogerősen egy év börtönbüntetésre ítélte, melynek végrehajtását két évi próbaidőre felfüggesztette. A próbaidő tartamára pártfogó felügyeletét rendelték el, és kötelezték a férfit az általa okozott kár meg nem térült részének megtérítésére – olvasható a közleményben.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)