Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Jótékonysági futóversennyel támogatták a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványt

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2023. október 18. 14:15
Jótékonysági futóversennyel támogatták a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványt
A Linamar Hungary Zrt. rendezvényén 1,8 millió forintot gyűjtöttek össze

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Hetedik alkalommal rendezett jótékonysági futóversenyt a Linamar Hungary Zrt. és a BSI Békéscsabai Futónagykövetek, az esemény bevételével a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványt támogatják. Az adományt október 18-án az Almásy-kastély előtt adták át jelképesen.

Csík Tímea, a Linamar Hungary Zrt. kommunikációs munkatársa elmondta: évről évre egyre több résztvevővel rendezik meg a versenyt, idén több mint négyszázan álltak rajthoz. Az indulók háromezer kilométert teljesítettek, ezzel 1,8 millió forintot gyűjtöttek össze az alapítványnak.

Az eseményen elismerést adtak át Máté-Szabó Anitának, a Polár Klíma munkatársának, a cég munkatársai összesen 945,4 kilométert tettek meg a jótékonysági futáson.

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Parászka Tibor, a Linamar Hungary Zrt. humánpolitikai igazgatója kiemelte: rendkívül fontosnak tartják, hogy segítsék a mentőautó fenntartását, valamint életben tartsák az összefogást, amely a jármű megvásárlása előtt indult el.

Abdulrahman Abdulrab Mohamed, az alapítvány kuratóriumának elnöke köszönetet mondott a szervezőknek és a résztvevőknek, valamint minden támogatónak, akikkel közösen már kilencszáz újszülöttnek tudtak segíteni az évek során.

Aláhúzta: nagyon örülnek minden felajánlásnak, ugyanis a mentőautó fenntartása havi 2,5-3 millió forint. Ez úgy is óriási összeg, hogy a velük dolgozók önkéntesen segítenek – tette hozzá.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)