Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulán, az utcán bántalmazott egy férfit, vádat emeltek ellene

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2023. október 06. 10:00
Gyulán, az utcán bántalmazott egy férfit, vádat emeltek ellene
A bántalmazott nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett

Súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség, és vádiratában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt egy 18 éves, büntetlen előéletű, medgyesegyházi férfival szemben, aki ittasan minden ok nélkül bántalmazott egy másik férfit – közölte a Békés Vármegyei Főügyészség. 

A közleményben felidézték: a fiatal férfi és egy fiatalkorú barátja július 9-én hajnali 3 óra után Gyulán, a Bodoky utcában, az egyik italmérő hely közelében ittas állapotban megszólítottak egy férfit – a későbbi sértettet –, és tüzet kértek tőle. A sértett a kérésnek eleget, ennek ellenére a terhelt a békésen viselkedő férfit minden ok nélkül megfenyegette, azt mondta neki, hogy csak egy telefonjába kerül, hogy megverjék, mivel a terhelt egy maffia család sarja.

A sértett férfi közölte, hogy nem szeretne konfliktust, erre válaszul a terhelt egy alkalommal ököllel megütötte az orrát. Az ütés következtében a férfi orra azonnal vérezni kezdett, és a sértett az ütéstől meg is szédült. Ekkor a sértett férfi futásnak eredt, szeretett volna elmenekülni a terhelt elől, de az üldözni kezdte. Nem tisztázott körülmények között mindketten beleestek az Élővíz-csatornába.

A vízből a sértett mászott ki előbb, futva menekülni kezdett a Béke sugárút irányába, azonban a terhelt utána futott, amikor pedig utolérte, egy alkalommal megrúgta a sértettet a csípője környékén. Ekkor érkezett a helyszínre a rendőrség gyalogos járőrszolgálata.

Az intézkedő rendőrjárőr észlelve a sértett vérző sérülését, mentőket hívott a helyszínre, akik a sértettet kórházba szállították. A sértett a terhelt bántalmazása következtében nyolc napon túl gyógyuló sérülést, orrcsonttörést szenvedett – áll a közleményben.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)