Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyula is a legkeresettebb úti célok között van az őszi időszakban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2023. szeptember 29. 17:00
Gyula is a legkeresettebb úti célok között van az őszi időszakban
Biztatóan alakul a belföldi foglalások száma

Biztatóan alakul a belföldi foglalások száma az őszi időszakban, az adatok alig maradnak el a tavalyi évhez képest – tájékoztatott közleményben a szallas.hu.

Mint írták, jóval kisebb a különbség, mint idén nyáron, amikor 15 százalékkal csökkentek a foglalások és közel 18 százalékot esett a vendégéjszakaszám, 2019-hez hasonlítva pedig jelenleg 1,1 százalékkal több foglalás áll bent őszre. A szeptember kimondottan sikeres, de az őszi szünet és az október 23-ai hosszú hétvége iránt is folyamatosan élénkül a kereslet.

Kiemelték: az utazók körében ősszel Budapest, Eger és Gyula a legkeresettebb úti célok, de befért a top 10-be Pécs, Szeged és Siófok is. Az október 23-i hétvégén Gyula a legelső, míg az őszi szünetben utazók között a második legkeresettebb cél lett a fürdőváros.

Hozzátették: a két- és egyéjszakás utazások a legnépszerűbbek, az őszi időszakban a hoteleket preferálják az utazni vágyók, valamint minden ötödik foglalást SZÉP-kártyával fizetnek ki. Az átlagos foglalási ár 71 532 forint, egy főnek egy éjszaka átlagára pedig 12 695 forint.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)