Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Magabiztos győzelemmel kezdtek az NB II.-es Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. szeptember 08. 14:00
Magabiztos győzelemmel kezdtek az NB II.-es Amazonok
Arany Bácska Egyesület–Gyulai Amazonok 1-7 (1-3) 

Magabiztos győzelemmel indította a 2023/2024-es évet az NB II.-es bajnokságban szereplő Gyulai Amazonok csapata. A fürdővárosi gárda a jánoshalmai Arany Bácska Egyesület otthonában lépett pályára. 

Gyulai Amazonok: Szűcs Beatrix (Kovács Viktória), Szappanos Katalin (Komlósi Anna), Kajári Gabriella, Hack Fanni, Lovas Laura, Nagy Katalin, Molnár Ágnes (Mezei Virág), Mészáros Viktória, Czirók Gréta (Molnár Kitti), Kurai Nikolett, Pintye Vivien (Kurta Alma). Vezetőedző: Molnár Zoltánné. 

A csapat közösségi oldalán azt írták, a gárda kissé kapkodóan kezdte a mérkőzést, sok hiba és gyengébb kommunikáció jellemezte a játékát. Ettől függetlenül Kurai Nikolett a léc alá vágta Lovas Laura szemfüles átadását, így már a 27. percben megszerezte a vezetést a gyulai együttes.  

„Nem örülhettünk sokáig, egy perc múlva jött az egyenlítés, majd néhány minutummal később újra Kurai Niki rúgta be ziccerét, így újra vezetéshez jutottunk. Ellenfelünk egyik játékosa már az első félidőben megkapta piros lapját, így emberelőnyünk nem sokkal később góllá érett. A 40. percben Mészáros Viktória szánta el magát 25 méterről lövésre, a labda pedig a hálóban landolt, így 3-1-es vezetéssel cseréltünk térfelet” – olvasható a bejegyzésben. 

A második játékrész gyulai mezőnyfölényben telt, a vendégcsapat tíz perc alatt négy góllal növelte előnyét. Kajári Gabriella végig harciasan játszott, ennek köszönhetően duplázni tudott, mellette Molnár Kitti és Lovas Laura is ziccert értékesített, beállítva a 7-1-es végeredményt.  

Gólok: Kurai Nikolett (2), Kajári Gabriella (2), Mészáros Viktória, Lovas Laura és Molnár Kitti. 

„Örülök, hogy győzelemmel indítottuk az évet, viszont hiányérzetem van. Meg kell tanulnunk az elejétől kezdve koncentráltan játszani, nem fog beleférni ennyi hiba az első félidőben. Bízom benne, hogy a győzelem lendületet ad a csapatnak a folytatásra” – értékelt Molnár Zoltánné

A Gyulai Amazonok NB II.-es csapata szeptember 14-én a salgótarjáni SKSE Women együttesével játszik a gyulai Grosics Akadémián.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)