Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Átszervezik a betegutakat a csecsemő- és gyermekgyógyászati osztály gyulai és békéscsabai telephelyein

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2023. augusztus 30. 11:47
Átszervezik a betegutakat a csecsemő- és gyermekgyógyászati osztály gyulai és békéscsabai telephelyein
Mutatjuk a részleteket

Szeptember 1-jétől átmenetileg átszervezik az intézményen belüli betegutakat a Békés Vármegyei Központi Kórház csecsemő- és gyermekgyógyászati osztályának gyulai és békéscsabai telephelyein – tájékoztatott közleményében Becsei László főigazgató főorvos.

Mint írta, az ellátás folyamatos biztosítása érdekében szervezik át a betegutakat, az intézkedés előreláthatólag december 31-ig érinti a csecsemő- és gyermekgyógyászati fekvőbeteg-szakellátást.

A közlemény szerint a békéscsabai dr. Réthy Pál-tagkórház gyermekgyógyászati részlegén hétfőtől péntek 16 óráig folyamatosan biztosított a fekvő- és járóbetegek napközbeni és ügyeleti ellátása. Péntekenként a betegeket – amennyiben egészségi állapotuk megengedi – 16 óráig hazabocsátják. Azokat a gyerekeket, akiknek hétvégén is szükségük van kórházi szakellátásra, áthelyezik Gyulára, a gyermekgyógyászati osztályra (Semmelweis utca 1., Semmelweis-tömb, személyi főporta melletti tömb).

A békéscsabai részlegen péntek 16 órától hétfő reggel 8 óráig gyermekgyógyászati fekvőbeteg-ellátás nem lesz.

A gyermekgyógyászati ügyeleti járó- és fekvőbeteg-ellátás folyamatosan (a hét minden napján 0–24 óra között) biztosított a gyulai tagkórházban.

Az intézkedés az alapellátási gyermekügyeletet nem érinti, az változatlan formában és ellátási időben működik tovább Békéscsabán (Gyulai út 18.) – derül ki a közleményből.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)