Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hetedik alkalommal rendezik meg a Családi Pikniket

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2023. augusztus 07. 14:30
Hetedik alkalommal rendezik meg a Családi Pikniket
A Wesselényi-tó partján számos programmal várják az érdeklődőket szeptember 2-án

kónya istván és nyíri mihály

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Hetedik alkalommal rendezik meg a Családi Pikniket szeptember 2-án, szombaton 8 órától a Wesselényi-tó partján – jelentette be Kónya István alpolgármester, önkormányzati képviselő és Nyíri Mihály, a Gyulai Kert- és Tanyatulajdonosok Egyesületének elönke augusztus 7-én a helyszínen.

Kónya István elmondta: idén lecsófőző versenyt rendeznek, amelyre az előzetes várakozások alapján körülbelül 50 csapat nevezését várják. Az érdeklődők augusztus 25-ig adhatják le nevezésüket a +36-20/292-4272-es telefonszámon.

Kiemelte: ahogy minden évben, úgy idén is a szervezők adják az alapanyagokat a csapatoknak, így minden nevező kap öt kilogramm paprikát, három kilogramm paradicsomot és két kilogramm vöröshagymát, valamint biztosítják az ivóvizet, a tűzteret és a tűzifát.

Az alpolgármester hozzátette: idén is rendeznek horgászversenyt a gyermekeknek, ismét lesz python magic show, fellép Pepe Manó, a Crumpli de la Paprica együttes, valamint DJ Bo Dish, továbbá labdarúgó-mérkőzéseket is szerveznek.

Nyíri Mihálytól megtudtuk, a tavalyi év után idén is lesz helyitermék-bemutató, amelynek célja, hogy bemutassák a gyulai és Békés vármegyei termékeket. Mint mondta, a helyszínen vásárolhatók lesznek többek között kézműves sajtok, pékáruk és szörpök is.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)