Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Folytatná remek szereplését a gyulai tekecsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. július 20. 10:00
Folytatná remek szereplését a gyulai tekecsapat
A Gyulai SE Dig-Build tekeszakosztálya augusztusban kezdi meg a felkészülést az NB I.-es szezonra

Fotó: Gyulai SE Dig-Build

Augusztusban indul a felkészülés a Gyulai SE Dig-Build NB I.-es tekecsapatánál. A fürdővárosi gárda a mostani bronzérem és a tavalyi történelmi ezüstérem után ismét a dobogót célozza meg.

Nyári Krisztofer csapatvezető elmondta, a felnőttkeretben nagyobb változás nem történt, az ifjúsági csapatból Schriffert Dániel öregedett ki, így az utánpótlásgárda Trucz Péter Levente, Zsótér Márton Áron és Schriffert Máté hármasával vág neki a szezonnak.

A gyulai gárda augusztusban kezdi meg a felkészülést. A keret elsőként a kézdivásárhelyi „testvérklubját” látja vendégül, majd a saját rendezésű Dr. Gyarmati Sándor-emlékversenyen gurít. A csapat emellett a tiszakécskei kupán is részt vesz, amely azért különleges, mert az osztályt váltó hazai együttes NB I.-es riválisa lesz a gyulai gárdának.

– A bajnokságot, mint minden évben, szeretnénk megnyerni, emellett szeretnénk feljebb kerülni a Szuperligába, és a nagyokkal versenyezni. Az idei bajnokság is erős mezőnyt vonultat majd fel. Idén is Szegváron vágunk neki a bajnokságnak, ahol mi érezhetjük magunkat előnyben, mivel nem sok csapat kedveli ezt a pályát. Hazai mérkőzést nem szeretnénk veszíteni, azt pedig majd meglátjuk, idegenben hogy tudjuk felvenni a versenyt az ellenfelekkel. Bízok a csapatban, ha odafigyelünk minden mérkőzésen és segítjük egymást, akkor sikerülhet a célunkat elérni – foglalta össze Nyári Krisztofer.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)