Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Idén is meghirdették a nyári diákmunkaprogramot

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2023. június 19. 13:00
Idén is meghirdették a nyári diákmunkaprogramot
16–25 év közötti fiatalok jelentkezését várják

Idén is meghirdették a nyári diákmunkaprogramot, amely július 1-től augusztus 31-ig tart – közölte hivatalos közösségi oldalán Görgényi Ernő polgármester.

Mint írta, az önkormányzati programra 16–25 éves fiatalok jelentkezését várják, akik nappali tagozaton tanulnak, szolgáltatást kérőként kérték nyilvántartásba vételüket és nem rendelkeznek foglalkoztatásra irányuló, vagy vállalkozási jogviszonnyal.

Hozzátette: a programban résztvevők önkormányzati munkát végezhetnek, illetve dolgozhatnak a mezőgazdaság, a turizmus vagy a vendéglátás területén is.

A városvezető kiemelte: az önkormányzati diákmunka esetében először a Gyulai Járási Hivatal foglalkoztatási osztályán (Ady Endre u. 8.) kell jelentkezni, majd a nyilvántartásba vételt követően a kapott papírokkal a Gyulai Polgármesteri Hivatal szociálpolitikai és gazdaságfejlesztési osztályát kell megkeresni.

„A regisztrációhoz az alábbi okmányokra lesz szükség: személyazonosító igazolvány, lakcímet igazoló hatósági igazolvány, tajkártya, adóigazolvány, érvényes diákigazolvány vagy iskolalátogatási igazolás, befejezett iskolai végzettséget igazoló bizonyítvány és bankszámlaszám” – írta.

További információ a gyula.hu oldalon található.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)