Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Oláh Imre Európa-bajnoki bronzérmes

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. június 16. 10:00
Oláh Imre Európa-bajnoki bronzérmes
A gyulai teniszező párosban és vegyes párosban is érmet nyert

A gyulai Oláh Imre is részt vett júniusban a horvátországi European Senior Championships küzdelmein. Az év egyik legrangosabb kontinentális szeniortornáján két bronzérmet is szerzett a teniszező. 

Oláh Imre elmondta, a sorozatos sérülések miatt, félve az újabb sérüléstől, egyéniben nem vállalta a megmérettetést, így csak férfi párosban és vegyes párosban nevezett a kontinenstornára. Előbbiben párosban Őrfi Erikkel, utóbbiban egy német versenyzővel, Julia Sauerrel indult.  

A férfi páros első meccsén 6:2, 4:6, 10:7-re sikerült legyőzni a magyar–olasz párost, az elődöntőben azonban nem sikerült megszerezni a győzelmet, így a magyar páros bronzéremmel zárta a tornát.  

– A vegyes párosban az elődöntőben a későbbi győztessel találtuk szemben magunkat. Nagyon lüktető és szoros mérkőzést sikerült játszanunk. Sajnos egy újabb sérülés közbeszólt, ami miatt hosszú időt lesz majd szükséges kihagynom. Utólag visszagondolva büszkék lehetünk magunkra, hiszen a tornán nekünk sikerült a legjobban megszorítanunk az újdonsült Európa-bajnokokat, a spanyol–német párost, 6:4, 1:6, 7:10 arányban. Összességében nem vagyok elégedetlen, hiszen már sérülten érkeztem a versenyre. Szerettem volna legalább egy érmet nyerni, szerencsére sikerült két bronzérmet is begyűjteni, így azt gondolom, hogy ez egy eredményes Eb volt. Igyekszem továbbra is szép eredményeket elérni, és élvezni a játékot – értékelte az Eb-szereplést Oláh Imre.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)