Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A Békés vármegyei rendőrök nyerték a focitornát

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2023. május 26. 16:00
A Békés vármegyei rendőrök nyerték a focitornát
Második alkalommal rendezték meg a Békés Kupa Rendőrségi Labdarúgó Tornát

Forrás: police.hu

A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság május 25-én Békéscsabán és Mezőmegyeren rendezte meg az II. Békés Kupa Rendőrségi Labdarúgó Tornát. Az eseményen négy megye rendőrei mérkőztek meg egymással.

Mint írták, a sporteseményen Csongrád-Csanád, Jász-Nagykun-Szolnok, Hajdú-Bihar és Békés vármegye rendőreiből álló válogatottak mérkőztek meg egymással.

A torna legjobb csapata Békés vármegye válogatottja lett. A második helyet Hajdú-Bihar vármegye csapata szerezte meg, a dobogó harmadik fokára Csongrád-Csanád megye játékosai állhattak fel, a negyedik helyen Jász-Nagykun-Szolnok vármegye végzett.

A versenybizottság a Csongrád-Csanád megye csapatában játszó Nagy Andrást választotta a torna legjobb játékosának. A legjobb kapusnak járó díjat Békés vármegye hálóőre, Nagy Gábor érdemelte ki, a gólkirályi címet pedig Tóth Tamás szerezte meg, aki Hajdú-Bihar vármegye csapatában játszott.

Az okleveleket és a serlegeket Kis Péter rendőr ezredes, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettese adta át a legjobb teljesítményt nyújtó csapatoknak. A különdíjakban részesült játékosoknak Tóth Márton, a Magyar Labdarúgó Szövetség Békés Megyei Igazgatóságának szakmai koordinátora gratulált.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)