Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Átadták az ovifocipályát a törökzugi óvodában

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2023. május 24. 12:30
Átadták az ovifocipályát a törökzugi óvodában
Városi forrásból valósult meg a beruházás

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Átadták az ovifocipályát május 24-én a törökzugi óvodában. Az ünnepség a gyermekek műsorával kezdődött, majd Kónya István alpolgármester köszöntötte a jelenlévőket.

Mint mondta, először 2019 végén vetődött fel a gondolata egy ovifocipálya létesítésének, amelyre pályázati támogatást is nyertek az Ovi-Foci Közhasznú Alapítvány kiírásán, de a terveket felülírta a háború és a gazdasági válság.

kónya istván

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Kiemelte: az önkormányzat biztosított volna önerőt a kivitelezéshez, így nem engedték veszni hagyni a lehetőséget, a műfüves pályát a város által biztosított 6 millió forintból hozták létre, amelyhez az alpolgármester további 1,5 millió forintot tett hozzá a körzeti karbantartási keretéből.

Kónya István hozzáfűzte: az átadás egy folyamat eleje, továbbra is szeretnék fejleszteni a város óvodáit, különösen az udvarokat. Elmondta: az Ewoldt Eliz-óvoda felújítását már a képviselő-testület is jóváhagyta.

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

A folytatásban Szabadosné Bécsi Katalin, az 5. számú általános iskola tagintézmény-vezetője adott át egy labdát Budai-Szűcs Évának, a törökzugi óvoda tagintézmény-vezetőjének, aki köszönetet mondott az alpolgármesternek és mindenkinek, aki részt vállalt a focipálya kivitelezésében.

Az ünnepség végén a Kónya István, Budai-Szűcs Éva, Vigné Fábián Diána önkormányzati képviselő és Makráné Gombkötő Zita, Gyula Város Egyesített Óvodájának intézményvezetője a gyerekekkel közösen vágta át a szalagot.

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)