Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Adótraffipax

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2023. május 24. 12:40
Adótraffipax
Mutatjuk, hol várhatók NAV-ellenőrzések a nyári időszakban

Május 29. és június 2. között a NAV Békés Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai a vármegye pékségeiben a nyugta- és számlaadást, valamint a foglalkoztatottak bejelentését és az online pénztárgép használatát vizsgálják.

Június 5. és 9. között a NAV Békés Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának ellenőrei a távol-keleti árukat értékesítőknél vizsgálják a nyugta- és számlaadást és a foglalkoztatottak bejelentését, akár többször is.

Június 12. és 16. között a NAV Békés Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai  a strandokon a nyugta- és számlaadást, valamint a foglalkoztatottak bejelentését és az online pénztárgép használatát ellenőrzik.

Június 26. és 30. között a NAV Békés Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának revizorai a fagylaltárusoknál a nyugta- és számlaadást, valamint a foglalkoztatottak bejelentését és az online pénztárgép használatát vizsgálják.

Július 24. és 28. között a NAV Békés Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai Gyula, Békéscsaba, Orosháza és Szarvas belvárosában ellenőriznek. A revizorok a nyugta- és számlaadást, valamint a foglalkoztatás szabályszerűségét vizsgálják, akár többször is.

Július 31. és augusztus 4. között a NAV Békés Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai a vármegye dinnyeárusainál ellenőrzik a nyugta- és számlaadást, valamint a foglalkoztatás szabályszerűségét.

Augusztus 7. és 11. között a NAV Békés Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai a mobilkészüléket és számítástechnikai kiegészítőket árusítókat ellenőrzik. A revizorok a nyugta- és számlaadást, valamint a foglalkoztatottak bejelentését és az online pénztárgép használatát vizsgálják.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)