Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulán is mezőgazdasági összeírást végeznek

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2023. május 10. 14:00
Gyulán is mezőgazdasági összeírást végeznek
Mutatjuk a részleteteket

Gyulán is mezőgazdasági összeírást végez a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) az elkövetkező hetekben – tájékoztatott a fürdővárosi önkormányzat.

A KSH azt írta: az összeírás az ország 941 településén mintegy 70 ezer gazdaságot érint; az adatszolgáltatás kötelező az adatfelvételre kijelöltek számára.

Az adatfelvétel célja, hogy nyomon kövesse a gazdaságok szerkezetében bekövetkezett változásokat a 2020. évi Agrárcenzus óta, ezáltal megfelelő minőségű adatok álljanak rendelkezésre a gazdálkodók, illetve a hazai és európai uniós döntéshozók számára.

A KSH valamennyi adatszolgáltatónak biztosítja az önkitöltési lehetőséget május 15. és 31. között, erről e-mailben vagy postai úton küldenek nekik névre szóló tájékoztatást. A kérdőívet május 31-ig kitöltők között öt darab 100 ezer forint értékű ajándékutalványt sorsolnak ki.

Az önkitöltés lehetőségével nem élőket összeírók keresik fel június 1. és július 15. között. Az összeírási munkát a KSH megbízásából a Statek Statisztikai Elemző Központ Kft. (Statek Kft.) alkalmazásában álló összeírók végzik, akik fényképes igazolványukat az adatfelvétel megkezdése előtt kötelesek felmutatni. A felvétel elektronikusan, a KSH által biztosított tableteken történik. Az összeírók kizárólag a címlistán szereplő címeket keresik fel – ismertették a tájékoztatóban.

Hangsúlyozták: a KSH minden adatot bizalmasan kezel.

A felvétel további részleteiről a www.ksh.hu/agrarcenzusok_gszo tájékozódhatnak az érintettek.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)