Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Két gyulai rendőr részesült önkormányzati elismerésben

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • GYH • HÍREK • 2023. április 27. 14:16
Két gyulai rendőr részesült önkormányzati elismerésben
Tótka Bálint és Szöllősi Zsolt is jutalomban részesült

Forrás: Facebook

Önkormányzati elismerésben és pénzjutalomban részesített két gyulai rendőrt Görgényi Ernő polgármester a rendőrség napja alkalmából rendezett Békés vármegyei ünnepségen.

A városvezető Kolysza Zoltán gyulai rendőrkapitány javaslatára Tótka Bálint rendőr alezredest, Wéber Csaba gyulai határrendészeti kirendeltségvezető javaslatára Szöllősi Zsolt rendőr zászlóst ismerte el.

Tótka Bálintot a rendezvények rendőri biztosításáért, valamint a közterületi szolgálatok és a Gyulai Várfürdőben szolgáló rendőrjárőrök munkájának megszervezéséért javasolta felettese önkormányzati elismerésre.

Szöllősi Zsolt rendőr zászlós laudációjában az áll: munkáját mindig kiemelkedő motiváltsággal, kiváló eredménnyel végzi; munkavégzése, szolgálati teljesítménye, felkészültsége példaértékű.

Görgényi Ernő közösségi oldalán azt írta: Tótka Bálint nem lehetett jelen az ünnepségen, ezért telefonon fejezte ki neki köszönetét az elmúlt évben végzett munkájáért.

A településvezető posztjában a Gyulai Rendőrkapitányság és a Gyulai Határrendészeti Kirendeltség valamennyi dolgozójának megköszönte a munkáját.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)