Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Felhőkre és napsütésre is számíthatunk szerdán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MTI • HÍREK • 2023. április 11. 18:00
Felhőkre és napsütésre is számíthatunk szerdán
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti

Kedden nyugat felől fokozatosan megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, és előbb a Dunántúlon, majd estétől már keletebbre is elszórtan várható jellemzően kisebb eső, zápor. Estétől északnyugat felől már jelentősen csökken a felhőzet, hajnalra nagyobbrészt kiderül az ég, de az északkeleti, keleti megyékben reggelig erősen felhős vagy borult marad az idő, és ott még az éjszaka második felében, sőt szerda reggel is várhatóak záporok.

Szerdán Borsodban és a Tiszántúlon szakadozik, gomolyosodik a felhőzet, így ott többórás napsütésre lehet számítani, eközben a Dunántúlon a napos reggelt követően lassan, fokozatosan ismét megnövekszik, megvastagszik a felhőzet. A legnaposabb országrészek az Északi-középhegység nyugati fele és a Duna-Tisza köze lehetnek. Csapadék nem valószínű. Az északnyugatira forduló szél többfelé megélénkül, kedden este és az éjszaka első felében több helyen átmenetileg meg is erősödik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 2 és 7 fok között valószínű, de a szélcsendesebb északi völgyekben és a délnyugati tájakon gyenge fagy is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 14 és 18 fok között alakul.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)