Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Közösen kapkodták a lábaikat a gyulai iskolások

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. MAGAZIN • 2023. március 31. 09:00
Közösen kapkodták a lábaikat a gyulai iskolások
Sor- és váltóversenyt rendezett a gyulai Esély Pedagógiai Központ EGYMI

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Második alkalommal rendezte meg a Kapkodd a Lábad! bajnokságot az Esély Pedagógiai Központ EGYMI Pánczél Imre Tagintézménye március 30-án a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban. 

Poptyilikán Anikó tagintézményvezető-helyettes elmondta, a verseny célja a játékos sor- és váltóversenyek, ügyességi versenyek népszerűsítése, illetve a fogyatékos gyermekek integrációjának elősegítése.  

– A bajnokságon bármilyen képességű tanuló részt vehet, hiszen a cél, a versengés mellett, egymás elfogadásának az elősegítése a sport által. A 14 fős csapatok hét iskola tanulóiból lettek összeválogatva, minden iskolából egy fiú és egy lány került be az alakulatokba – ismertette.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A Hipszki Erzsébet vezette sportdélelőttön a rendező tagintézmény diákjai mellett az Implom József általános iskola, az 5. sz. általános iskola, a Dürer Albert általános iskola, a Karácsonyi János katolikus általános iskola, a Magvető általános iskola és a gyulai román általános iskola versenyzői vettek részt.  

– A Gyulasport Nonprofit Kft. felajánlásának köszönhetően a bajnokság végén minden résztvevő egy-egy csokoládét kapott, és minden iskola elismerő emléklappal gazdagodott – fejtette ki Poptyilikán Anikó.

GYULAI HÍRLAP • 2023. március 31. 09:00
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)