Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Dobogóra lépett a gyulai tekecsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. március 29. 09:11
Dobogóra lépett a gyulai tekecsapat
Gyulai SE Dig-Build–Szanki OBSE  

Fotó: Gyulai SE Dig-Build

Az NB I.-es tekebajnokság soros fordulójában a Gyulai SE Dig-Build felnőtt- és ifjúsági együttese a Szanki OBSE csapatait látta vendégül szegvári „otthonában”. 

A Gyulai SE Dig-Build felnőttcsapata az előző fordulóban presztízsgyőzelmet aratva érte utol riválisait, míg soros ellenfele a tabella élén állt. A fürdővárosi gárda számára fontos volt a találkozó megnyerése, hiszen egy újabb győzelem a pontvadászat harmadik helyét jelentette számára. 

A forduló nem indult jól a hazai csapatnak, ám az első páros elvesztése után belelendült a társaság. A Baksa Imre, Czégény Csaba, Schriffert Dominik, Schriffert Roland, Makra György és Nyári Krisztofer alkotta gyulai csapat a folytatásban már nem hibázott, a több ütött fáért járó plusz pontoknak köszönhetően pedig 7-1-es győzelmet aratott listavezető riválisa ellen. 

A Gyulai SE Dig-Build felnőttcsapata kilencedik győzelmének köszönhetően fellépett a tabella harmadik helyére. A következő fordulóban a Fővárosi Vízművek együttese ellen növelheti pontjainak számát. 

A gyulai klub ifjúsági együttese az éllovas pozícióból frissen lecsúszott Szanki OBSE együttesét fogadta a szegvári tekecsarnokban. A Trucz Péter Levente és Schriffert Dániel alkotta kettős azonban nem tudta megállítani riválisát, 0-4-es vereséget szenvedett.  

A Gyulai SE Dig-Build ifjúsági gárdája maradt a tabella ötödik helyén, a következő fordulóban a Fővárosi Vízművek ellen játszik.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)