Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Újabb buszmegállót dekoráltak ki a kutyapártosok Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2023. március 10. 09:00
Újabb buszmegállót dekoráltak ki a kutyapártosok Gyulán
A pártnak ez a második akciója a fürdővárosban

Fotó: MKKP

Újabb buszmegállót dekoráltak ki a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) passzivistái a napokban Gyulán.

Fenekes Roland regionális koordinátor lapunknak elmondta: a Csabai úti buszmegálló Super Marió-s dekorációt kapott. A munkát öten végezték, négyen közülük helyi, illetve környékbeli passzivisták.  

A koordinátor kifejtette: a helyszínt a közelmúltban tartott városbejárásukon választották ki.

Mint arról beszámolt, januártól márciusig összesen kétszáz településen jártak, újabb akcióhelyszíneket keresve. Hozzátette: a párt a rendkivuliugyek.com oldalon a lakosok jelzéseit is várja a helyi megoldásra váró problémákról.

Fenekes Roland arról is beszámolt, hogy az MKKP passzivistái által tavaly decemberben kidekorált Sarkadi úti buszmegállót az erős szél a közelmúltban megrongálta. A hátfalról leesett táblát ideiglenesen visszafúrták, és hamarosan újat tesznek fel a helyére – ismertette.

Arról is beszélt, hogy tavaly nyár óta látja el a koordinátori feladatokat Fejér, Komárom-Esztergom és Békés vármegyében: akciókat szervez, és segíti a helyi passzivisták munkáját.

A Medián nemrég megjelent közvélemény-kutatására utalva megjegyezte: az MKKP egyre népszerűbb a fiatalok körében, amit a passzivistáik számának emelkedése is mutat. Hozzátette ugyanakkor, hogy az idősebb korosztály tagjai is bekapcsolódnak akcióikba, a legidősebb passzivistájuk 91 éves volt.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)