Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Napos, gomolyfelhős időre számíthatunk szerdán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MTI • HÍREK • 2023. február 21. 17:33
Napos, gomolyfelhős időre számíthatunk szerdán
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti

Kedden az ország nagyobb részén derült idő várható, több gomolyfelhő az északkeleti tájakon lehet. Éjjel az ország döntő részén derült lesz az ég, de több helyen párássá válik a levegő, főként a Dráva mentén köd, az északkeleti tájakon rétegfelhőzet is képződhet.

Szerdán a pára, ködfoltok és rétegfelhőzet megszűnik a délelőtt folyamán, majd napos, gomolyfelhős időre számíthatunk. Késő délutántól délnyugat felől fokozatosan megnövekszik, megvastagszik a felhőzet. Csapadék nem valószínű. A nyugati, északnyugati szél kedden a nyugati, délnyugati tájak kivételével nagy területen lesz erős, a hegyvidékeken viharos széllökések is lehetnek. Késő délutántól veszít erejéből a szél, szerdán már mindenütt mérsékelt marad a légmozgás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -1 és +4 fok között valószínű, a derült, fagyzugos tájakon ennél hidegebb, míg a tavak, belvárosi területek környezetében melegebb is lehet. A legmagasabb hőmérséklet szerdán többnyire 12 és 17 fok között alakul, északkeleten pár fokkal hűvösebb is lehet.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)