Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A játék a cél a gyulai kézilabdacsapatnál

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. február 16. 16:00
A játék a cél a gyulai kézilabdacsapatnál
Idegenben kezdi meg a tavaszi szezont a CZ-Gyulasport NKft. együttese

Az NB II.-es női kézilabda-bajnokság első tavaszi fordulójában a CZ-Gyulasport NKft. csapata a K. Szeged SE együtteséhez utazik február 19-én. Zöldi-Tóth Katalin gárdája a játékra koncentrálva szeretné végigvinni az évadot.

a gyulai kézilabdások nemrég felkészülési meccsen léptek pályára a k. szeged se ellen

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Zöldi-Tóth Katalin elmondta, az elmúlt évekhez képest kevesebb pihenőt engedélyezett játékosainak, így már január 11-én elkezdhették a felkészülést. A gárda az alapozás után több felkészülési mérkőzést is játszott, ahol kombinációkat gyakoroltak.

Kevés szünet volt az elmúlt évekhez képest, ezért elég jó állapotban jöttek vissza a lányok. Nagyon sok futással kezdtük, majd fokozatosan vettünk vissza, mert ezután jöttek az edzőmeccsek. A felkészülési mérkőzéseken nagyon sok variációt kellett kipróbálnunk, ezek nagyon hasznosnak bizonyultak – sorolta a vezetőedző.

A fürdővárosi gárda keretében a téli szünet alatt is volt változás, Zöldi-Tóth Katalinnak három távozó játékossal kellett számolnia. Az érkező oldalon Gelegonya Anita neve szerepel a listán, mellette a tavaly visszavonult Bányainé Szabó Renáta is újból csatlakozik a klubhoz.

Zöldi-Tóth Katalin kiemelte, nincsenek konkrét elvárások a csapattal szemben, szeretné, ha a gárda élvezné a játékot, így az eredmények is érkezhetnek.

A CZ-Gyulasport NKft. a tabella hatodik helyéről vág neki a bajnokság tavaszi idényének. A hazai szurkolók február 25-én láthatják az együttest, ellenfele a Szeghalmi NKC lesz.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)