Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Elindult a Best Autómosó próbaüzeme Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • HÍREK • 2023. február 15. 17:00
Elindult a Best Autómosó próbaüzeme Gyulán
Az egyik legkorszerűbb autómosó a Csókos úton található

Az egyik legkorszerűbb rendszerű önkiszolgáló autómosó próbaüzeme indult el februárban Gyulán, a Csókos úton, az Erkel-tóval szemben. A nonstop nyitva tartó Best Autómosó különleges szolgáltatásokkal, többek között bankkártyás és feltöltőkártyás fizetési lehetőséggel várja a járműtulajdonosokat.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A Csókos útról megközelíthető, négyállásos autómosó iCarWash (ICW) rendszerű, ez jelenleg az egyik legkorszerűbb Magyarországon. Mint megtudtuk, a járműtulajdonosok hét különböző mosási és öblítési programot kombinálhatnak tetszőlegesen az autómosóban. A mosáshoz szükséges 45 fokos meleg vizet hőszivattyúkkal biztosítják éjjel-nappal.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A Best Autómosóban négy porszívóállás, rongy- és szőnyegfacsaró és kézmosó is található. A motortisztításhoz nagynyomású levegő áll az autósok rendelkezésére, akik hamarosan egyéb különleges szolgáltatásokat is igénybe vehetnek.

Két olyan automatát is kihelyeznek majd, amelyből a műszerfal, a szélvédő és a kárpit tisztítására való, speciális nedves törlőkendők szerezhetők be, és autóápolási cikkek vásárolhatók. Emellett egy olyan automata is lesz a helyszínen, amelyből az autó szélvédőmosó tartályát lehet feltölteni a szükséges mennyiségű mosófolyadékkal.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Az autómosónál pénzváltógépet is kihelyeztek, így éjjel-nappal lehet pénzt váltani. Aki akar, készpénz helyett bankkártyával vagy akár kedvezményre jogosító Best Autómosó-kártyával is fizethet, amelyre előre feltöltheti a kívánt összeget; feltöltés esetén pedig kedvezményes árú mosást biztosítanak. Utóbbi használatával különösen a cégek járnak jól, hiszen ennél a fizetési módnál egyszerűbben igényelhetnek áfás számlát.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A tulajdonos kiemelte: az autómosónál több száz négyzetméteres térburkolatos parkoló áll az autósok rendelkezésére, így ha valaki elkészült a mosással, nem kell azonnal elhagynia a helyszínt, elvégezheti az autó belső takarítását is.

A terület zöldfelületeit egy gyulai tájépítő mérnök alakítja ki tavaszra, munkájának köszönhetően barátságos, rendezett környezet várja az érkezőket már most is.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A jövőben az autómosó működtetését 50 kilowatt teljesítményű napelemes rendszer segíti, amelyet a helyszínen kialakított 12 mobilgarázs tetején helyeznek el.

Mint megtudtuk, a garázsokat vagy gépjárműtárolásra, vagy raktárnak adják bérbe, és az is a tervek között szerepel, hogy a területen található, mintegy tíz éve épült üresen álló ingatlant valamilyen módon hasznosítják.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Elérhetőségek:

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)