Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Elindult a Best Autómosó próbaüzeme Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2023. február 23. 16:00
Elindult a Best Autómosó próbaüzeme Gyulán
Az egyik legkorszerűbb autómosó a Csókos úton található

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Az egyik legkorszerűbb rendszerű önkiszolgáló autómosó próbaüzeme indult el februárban Gyulán, a Csókos úton, az Erkel-tóval szemben. A nonstop nyitva tartó Best Autómosó különleges szolgáltatásokkal, többek között bankkártyás és feltöltőkártyás fizetési lehetőséggel várja a járműtulajdonosokat.

A Csókos útról megközelíthető, négyállásos autómosó iCarWash (ICW) rendszerű, ez jelenleg az egyik legkorszerűbb Magyarországon. Mint megtudtuk, a járműtulajdonosok hét különböző mosási és öblítési programot kombinálhatnak tetszőlegesen az autómosóban. A Best Autómosóban négy porszívóállás, rongy- és szőnyegfacsaró és kézmosó is található. A motortisztításhoz nagynyomású levegő áll az autósok rendelkezésére, akik hamarosan egyéb különleges szolgáltatásokat is igénybe vehetnek.

Az autómosónál Best Autómosó-kártyával is fizethet, amelyre előre feltöltheti a kívánt összeget; feltöltés esetén pedig kedvezményes árú mosást biztosítanak. Utóbbi használatával különösen a cégek járnak jól, hiszen ennél a fizetési módnál egyszerűbben igényelhetnek áfás számlát.

Elérhetőségek:

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)