Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Biztonságtechnikai eszközök a Ferbonexnél

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2023. február 08. 17:00
Biztonságtechnikai eszközök a Ferbonexnél
A gyulai cég együttműködésbe kezdett a Novex Kft.-vel

Együttműködésbe kezdett a közelmúltban a gyulai Ferbonex és a biztonságtechnikai eszközökkel foglalkozó Novex Kft., amelynek termékei így a fürdővárosban is beszerezhetővé váltak.

Csumpilla Mihály, a Ferbonex kereskedelmi vezetője elmondta: bemutatótermekkel, mintaparkkal rendelkező áruházukban minden egy helyen megtalálható, ami az építéshez, felújításhoz, ház körüli tevékenységekhez kell, és kínálatukat folyamatosan bővítik.

Kiemelte: új partnerük fő tevékenysége a biztonságtechnikai eszközök, berendezések, tűzvédelmi rendszerek, kamera- és térfigyelő rendszerek, műszaki megoldások kereskedelme. Emellett többek között gyenge- és erősáramú műszaki projektek tervezésével, kivitelezésével foglalkoznak.

Mint megtudtuk, a békéscsabai Novex Kft.-nek egyebek mellett Győrben, Budapesten, Hatvanban vannak üzletei. A biztonságtechnikai eszközökkel foglalkozó cég partnerprogramja elsősorban olyan vállalkozásokat támogat, amelyek elhivatottak, lokálpatrióták és megfelelő színvonalon tudja ellátni az általuk forgalmazott termékek viszonteladását.

A partnerség keretében minden, a Novex által forgalmazott termék elérhető a gyulai áruházban, mely húsz fő fölötti állandó alkalmazotti létszámmal szolgálja ki a betérő vásárlókat, többségében raktárról.

– Megkönnyítve a betérők döntését a 600 négyzetméteres bemutatótermünket egy válogatott polckészlettel szereltük fel – tette hozzá Csumpilla Mihály.

A Ferbonex hétfőtől péntekig 8–17 óráig, szombaton 8 és 12 óra között tart nyitva.

Összes cikk - lent (max 996px)

icon20230131_130256.heic (2367 KByte)

icon20230131_130234.heic (2724 KByte)

icon20230131_130323.heic (2190 KByte)

+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)