Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Újra játszhatunk a Gyulaival, ezúttal milliókat nyerhetnek a szerencsések

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2023. február 08. 17:10
Újra játszhatunk a Gyulaival, ezúttal milliókat nyerhetnek a szerencsések
A vásárlást igazoló blokkal és az azon szereplő AP-kód feltöltésével lehet részt venni a játékban

Újabb nyereményjátéra hívja vásárlóit a Gyulahús Kft., ezúttal pénznyereménnyel és ajándékcsomagokkal gazdagodhatnak azok, akik a játék időtartama alatt vásárolnak a termékeikből. A részletekről Tamáskovitsné Gila Éva, a promóció szervezője számolt be lapunknak.

Elmondta: ezúttal háromszor egymillió forintot és naponta kolbászválogatást nyerhetnek a szerencsések. A játékban a vásárlást igazoló blokkal, illetve az azon szereplő AP-kód feltöltésével lehet részt venni. 

 – A promóciót figyelemfelkeltő termékmatricák, televíziós és online hirdetések is támogatják, így reméljük, a játék híre eljut a Gyulai termékeinek kedvelőihez – fejtette ki. 

Mint megtudtuk, a nyereményjátékban a Gyulai összes terméke részt vesz. Tamáskovitsné Gila Éva a cég egyik legnépszerűbb termékével kapcsolatban megjegyezte: a Gyulai májas ma is az eredeti receptúra alapján készül, ennek ellenére megfelel a mai fogyasztói elvárásoknak is: sem laktózt, sem glutént nem tartalmaz, így a mára népbetegségnek nevezhető táplálékintoleranciában szenvedők étrendjébe is bátran beilleszthető.

– A hagyományosan műbélbe töltött, magas minőségű alapanyagokból készülő Gyulai májas krémesen kenhető, kellemesen fűszeres, sima ízű, harmonikus – fogalmazott. Hozzátette: a cég által gyártott kolbász és egyéb szárazáruk szintén nagy népszerűségnek örvendenek.

Kiemelte, üzemeikben folyamatos a gyártás korszerűsítése, környezetkímélővé tétele. Ennek része a dizájnban nemrég megújult, a polcokon még mindig frissnek ható csomagolás is. 

A 2023. február 6. és április 2. között zajló promóció folyamatosan nyomon követhető a nyerjagyulaival.hu platformon.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)