Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Országos határrendészeti összesítő: 416 határsértő

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2023. január 26. 09:00
Országos határrendészeti összesítő: 416 határsértő
Az ORFK Kommunikációs Szolgálatának tájékoztatója

A szolgálatot teljesítő rendőrök január 25-én 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 167 határsértőt tartóztattak fel és 249 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Bács-Kiskun megyében a járőrök 2 esetben 12 határsértőt tartóztattak fel Hercegszántó-Budzsak és Balotaszállás közigazgatási területén.

Csongrád-Csanád megyében a járőrök 8 esetben összesen 143 határsértőt tartóztattak fel Ásotthalom, Domaszék és Röszke közigazgatási területén.

Győr-Moson-Sopron megyében, Hegyeshalom külterületén 4; Pest megyében, Inárcs külterületén 8 fő határsértőt tartóztattak fel.

A feltartóztatott illegális migránsok ellenőrzésük során szír, marokkói, török, afgán, iraki és tunéziai állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Az elmúlt 24 órában a rendőrök Bács-Kiskun megyében 2 esetben összesen 20, Csongrád-Csanád megyében 7 esetben összesen 229 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Magyarország területén az elmúlt 24 órában embercsempészés miatt 4 személy ellen, közokirat-hamisítás miatt egy esetben indult büntetőeljárás.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)