Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kiütéses győzelemmel lépett az élre az Amazonok U15-ös csapata

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. január 25. 16:00
Kiütéses győzelemmel lépett az élre az Amazonok U15-ös csapata
Gödöllői SK–Gyulai Amazonok 1-17 (0-8)

Az U15-ös futsalbajnokság soros fordulójában a Gyulai Amazonok korosztályos együttese a Gödöllői SK gárdájához utazott január 22-én. A fürdővárosi gárda a tabella első helyére lépett idegenbeli sikerével.

Fotó: Gyulai Amazonok

Gyulai Amazonok: Sebestény Renáta, Kurta Alma, Nagy Katalin, Baracsi Boglárka, Tóth Panna. Csere: Veres Doren és Papp Fanni. Edző: Molnár Zoltánné.

Az U15-ös bajnokság igencsak kiélezetté vált a tavaszi fordulókra, ami a gyulai csapat számára is komoly erőpróbát jelent. Molnár Zoltánné együttese szombaton még az éllovas Újpest FC ellen lépett pályára, sikerével pedig lehetőséget kapott arra, hogy a vasárnapi találkozón megelőzze fővárosi riválisát. A korosztályos gárda ehhez kiváló ellenfelet kapott, hiszen a gödöllői alakulat a bajnokság alsó harmadában szerepel.

A vendégek ennek megfelelően kezdték a találkozót, Nagy Katalin már a harmadik percben megszerezte csapata vezető találatát. A folytatásban futószalagon érkeztek a gyulai találatok, a félidő végéig még hét alkalommal szereztek gólt a fürdővárosiak. 0-8.

A gödöllői gárda próbálta ugyan feltartóztatni a magasabb sebességi fokozatban játszó gyulai együttest, ám csak egyetlen szépítő találattal tudta csökkenteni hátrányát. A mérkőzés lefújásáig minden gyulai játékos betalált a hazai kapuba, így téve kiütésessé a győzelmet.

A Gyulai Amazonok U15-ös csapata sikerével fellépett a bajnokság első helyére. A korosztályos együttes a következő fordulóban az SK Tóalmás gárdáját fogadja a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban.

Gyulai gólok: Kurta Alma (4), Baracsi Boglárka (4), Nagy Katalin (4), Papp Fanni (3), Tóth Panna, Veres Doren.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)