Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A két régi rivális csatázik a városi teremliga első helyéért

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. január 24. 10:00
A két régi rivális csatázik a városi teremliga első helyéért
A Pálfy Árpád Kupa 2. fordulójának eredményei

A Pálfy Árpád Kupa amatőr-teremlabdarúgóbajnokság második fordulóját rendezték meg január 21-én. A soros etap után a címvédő és nagy riválisa veretlenül várhatja a mindent eldöntő fordulót.

képünk egy korábbi fordulóban készült

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A második fordulóban az El-Finito-Magyarvárosi Söröző a Gézengúzok ellen szerezte meg a győzelmet, a Kórház együttese az IFC gárdája ellen gyűjtötte tovább pontjait, a Futizo Kft. pedig a Közüzem csapata ellen tudott nyerni. A soros etapban kétszer is döntetlen lett a csata vége, az IFC a Fuzio együttesével remizett, a Közüzem pedig a Gézengúzok csapatával osztozott a pontokon.

A tabellát jobb gólkülönbségének köszönhetően az El-Finito-Magyarvárosi Söröző vezeti, a második helyen a szintén kilencpontos Kórház áll, a bronzérmes pozíciót pedig a Gézengúzok csapata foglalja el.

Eredmények: Futizo–Közüzem 3-0, IFC–Kórház 1-2, El-Finito-Magyarvárosi Söröző–Gézengúzok 5-1, IFC–Futizo 1-1 és Közüzem–Gézengúzok 4-4.

A torna harmadik fordulóját január 28-án rendezik.

Párosítás: Kórház– El-Finito-Magyarvárosi Söröző, IFC–Közüzem, Gézengúzok–Futizo, IFC– El-Finito-Magyarvárosi Söröző és Futizo–Kórház.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)