Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az utolsó negyedben húzta be győzelmét a gyulai kosárcsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. január 20. 13:00
Az utolsó negyedben húzta be győzelmét a gyulai kosárcsapat
Szedeák U16 B–Gyulasport NKft. 40-49 (13-11, 14-7, 6-9, 7-22)

A Gyulasport NKft. regionális kadett-kosárlabdabajnokságban szereplő csapata a Szedeák B együtteséhez látogatott január 17-én. A korosztályos gyulai együttes első győzelmét szerezte meg a szegedi arénában.

Gyulasport NKft.: Balog Ádám 14/3, Dudaszeg Tamás 13/3, Kriszte Zsolt 7, Patkás Zsolt 7, Csenki Zsombor 6, Nagy Márton 2, Lajos Barnabás, Szabó Levente, Schriffert Boldizsár, Lajos Bertalan és Fehér Marcell. Edző. Hajdu Zoltán.

A Hajdu Zoltán által irányított U16-os együttes álmosan kezdte a derbit, az első negyedben azonban csak két ponttal maradt el ellenfelétől. A folytatásban nem találták a dobótávolságot a gyulai játékosok, így a szegedi gárda mindhárom etapot behúzta.

Az utolsó negyedben a Balog Ádám és Dudaszeg Tamás által hajtott fürdővárosi gárda rátaposott a gázpedálra, és a védelem is megtalálta játékát. A csapat erőfeszítéseit siker koronázta: 7-22-es negyedet produkálva megfordította a mérkőzést.

– A meccset picit álmoskásan kezdtük, emiatt a 4. negyedig ellenfelünk vezetett. Az utolsó játékrészre szerencsére összeállt a védekezésünk, és végre a dobásaink is célba értek. Büszke vagyok a srácokra, tisztességesen dolgoznak hétről hétre, aminek meg is van az eredménye – értékelt Hajdu Zoltán.

A Gyulasport NKft. U16-os csapata jelenleg a tabella negyedik helyén áll, a folytatásban az éllovas Vásárhelyi Kosársuli együtteséhez utazik.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)