Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Január 6-ig tart az igazgatási szünet

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • GYH • HÍREK • 2023. január 02. 14:26
Január 6-ig tart az igazgatási szünet
Mutatjuk a részleteket

Továbbra is – egészen január 6-ig – igazgatási szünet van a Gyulai Polgármesteri Hivatalban, telephelyein és a Békés Vármegyei Kormányhivatal Gyulai Járási Hivatalában is.

A polgármesteri hivatalban az igazgatási szünet ideje alatt az ügyfélfogadás szünetel, de munkanapokon 8 és 12 óra között ügyeleti rendben intézhetők a születési és halotti anyakönyvezéssel, valamint a köztemetéssel kapcsolatos ügyek, illetve a létfenntartást veszélyeztető rendkívüli élethelyzetből adódó szociális ügyek.

A hivatal ügyeletet tartó kollégái a központi telefonszámon (+36 66 526 800) vagy a központi e-mail-címen (gyulaph@gyula.hu) érhetők el az ügyelet időtartama alatt.

A kormányablak, a hatósági és gyámügyi osztály, illetve a foglalkoztatási osztály az igazgatási szünet ideje alatt zárva tart.

A népegészségügyi osztályon a halottakkal kapcsolatos ügyekben (hamvasztás, sírnyitás, halott külföldre szállítása) lehetséges rendkívüli ügyintézés, elsősorban a temetkezési szolgáltatókon keresztül, elektronikus úton, illetve kivételes esetben személyesen január 4-én 8-tól 12-ig Gyulán, a Munkácsy Mihály u. 2. szám alatt.

Családvédelmi tanácsadást kizárólag a +36 30 625 8627-es telefonszámon előzetesen egyeztetett időpontban tartanak a Réthy Pál tagkórházban.

Az élelmiszerlánc-biztonsági és állategészségügyi osztály a szakmai irányítók által meghatározott halaszthatatlan közfeladatokat és hatósági ellenőrzéseket végzi el.

A sürgős, személyes ügyintézést igénylő esetekben a vasútállomásnál található kormányablak kereshető fel január 2–5. között 8-tól 16 óráig.

A kérelmek elektronikus úton bármikor benyújthatók, feldolgozásukra az igazgatási szünet után, 2023. január 9-től kerül sor.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)