Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Téli, szezonális termékek kaphatók a Máriafalvi húsboltban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2022. december 07. 17:56
Téli, szezonális termékek kaphatók a Máriafalvi húsboltban
A kocsonyához való alapanyagokat is beszerezhetjük

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Téli, szezonális termékekkel várja a vásárlókat a Máriafalvi húsbolt.

Balogh Szilárd tulajdonos elmondta, az év végéhez közeledve disznósajt, hurka, abált szalonna, főtt, füstölt császárszalonna, illetve kocsonyának való alapanyagok:  köröm, bőr és csontozott fej is került a kínálatba.

A húsboltban a csont nélküli karaj és tarja kilogrammja 2610 forint, lapockát 2300 forintért kaphatnak a vásárlók, a szűzpecsenye – amelyet csak rendelni lehet – 2450 forint. Egy kilogramm házi zsír 1510 forint, tepertő pedig 3190 forintért vásárolható.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Hangsúlyozta: a bolt házias ízű termékeit saját maguk készítik, a húsok mellett füstölt árukat, szalonnát, csülköt, sonkát, csípős és csemege vékony és vastag kolbászt is tartanak.

Balogh Szilárd kiemelte: ha valami olyat szeretne vásárolni valaki, amely éppen nincs a kínálatban, akkor leadhat rá rendelést, majd egy-két nap múlva mehet az áruért. A rendeléseket a vásárlók leadhatják telefonon, valamint az üzlet Facebook-oldalán, üzenet formájában is.

A Máriafalvi húsbolt szerdán és pénteken 15 és 17 óra között, szombaton 8 és 11 óra között tart nyitva.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Elérhetőségek:

  • Telefon: 0620/828-0361
  • Facebook: Máriafalvi húsbolt
  • Cím: 5700 Gyula, Oláh György utca 19.
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)