Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba
Téli, szezonális termékekkel várja a vásárlókat a Máriafalvi húsbolt.
Balogh Szilárd tulajdonos elmondta, az év végéhez közeledve disznósajt, hurka, abált szalonna, főtt, füstölt császárszalonna, illetve kocsonyának való alapanyagok: köröm, bőr és csontozott fej is került a kínálatba.
A húsboltban a csont nélküli karaj és tarja kilogrammja 2610 forint, lapockát 2300 forintért kaphatnak a vásárlók, a szűzpecsenye – amelyet csak rendelni lehet – 2450 forint. Egy kilogramm házi zsír 1510 forint, tepertő pedig 3190 forintért vásárolható.
Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba
Hangsúlyozta: a bolt házias ízű termékeit saját maguk készítik, a húsok mellett füstölt árukat, szalonnát, csülköt, sonkát, csípős és csemege vékony és vastag kolbászt is tartanak.
Balogh Szilárd kiemelte: ha valami olyat szeretne vásárolni valaki, amely éppen nincs a kínálatban, akkor leadhat rá rendelést, majd egy-két nap múlva mehet az áruért. A rendeléseket a vásárlók leadhatják telefonon, valamint az üzlet Facebook-oldalán, üzenet formájában is.
A Máriafalvi húsbolt szerdán és pénteken 15 és 17 óra között, szombaton 8 és 11 óra között tart nyitva.
Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba
Elérhetőségek:
- Telefon: 0620/828-0361
- Facebook: Máriafalvi húsbolt
- Cím: 5700 Gyula, Oláh György utca 19.