Balogh Szilárd
Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba
Pácolt húsokkal és grillezni való termékekkel várja a vásárlókat a Máriafalvi húsbolt.
Balogh Szilárd tulajdonos elmondta: oldalast, tarját és combot is árulnak pácolva, enyhén csípős, mexikói vagy magyaros ízesítéssel, de alapvetően bármit bepácolnak, ami az üzletben kapható, csak a vásárló kívánságától függ.
Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba
Hozzátette: a pácolt húsokat előrendelés után készítik el, amelyeket a vásárlók leadhatnak telefonon, valamint az üzlet Facebook-oldalán is, üzenet formájában. A bepácolt áruk kilogrammonkénti ára 2370 forint, a rendeléseket két-három nappal előre kell leadni.
A húsboltban jelenleg az átlagnál kedvezőbb áron kapható néhány termék, például a csont nélküli karaj és tarja kilogrammja is 1850 forint, lapockát 1720 forintért kaphatnak a vásárlók, a szűzpecsenye – amelyet csak rendelni lehet – 1980 forint.
Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba
Hangsúlyozta: a bolt házias ízű termékeit saját maguk készítik, a húsok mellett füstölt árukat, szalonnát, csülköt, sonkát, csípős és csemege vékony és vastag kolbászt is tartanak.
Balogh Szilárd kiemelte: ha valami olyat szeretne valaki vásárolni, amely éppen nincs a kínálatban, akkor leadhat rá rendelést, majd egy-két nap múlva mehet az áruért.
Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba
A Máriafalvi húsbolt szerdán és pénteken 15 és 17 óra között, szombaton 8 és 11 óra között tart nyitva.
Elérhetőségek:
Telefon: 0620/828-0361
Facebook: Máriafalvi húsbolt
Cím: 5700 Gyula, Oláh György utca 19.
Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba