Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulán dőlt el a B33 diákolimpa megyei bajnok címe

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. november 28. 10:40
Gyulán dőlt el a B33 diákolimpa megyei bajnok címe
Három gyulai lánycsapat is továbbjutott az országos elődöntőbe

A Karácsony János általános iskola megyei győztes csapata

Fotó: Karácsonyi János katolikus általános iskola 

Több gyulai gárda is nevezett a B33 diákolimpia megyei döntőjére, melyet nemrégiben rendeztek meg a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban. 

A kosárlabdatornán általános iskolás és középiskolás korcsoportokban indultak a fiú- és lányegyüttesek.

Az általános iskolás korcsoportban a gyulai lánygárdák kiválóan teljesítettek, mindhárom csapat megnyerte a csoportját. A Dürer Albert általános iskola együttese az A csoportban végzett az első helyen, a Karácsony János katolikus általános iskola csapata a B csoportban lett az első, az Implom József általános iskola pedig a C csoport küzdelmeit nyerte meg.

A döntő mérkőzést a karácsonyisok vették sikerrel, ezzel megnyerték a megyei döntőt. A második helyen az implomos csapat végzett, a bronzérmes helyen pedig a düreres gárda fejezte be a tornát.

A fiúegyüttesek versenyében a karácsonyis gárda megnyerte csoportját, és végül megyei bronzérmet ünnepelhetett.

A Karácsony János általános iskola megyei győztes csapata: Veres Doren, Sal Kamilla, Bujdosó Zoé és Ivanics Emma. Az Implom József általános iskola országos elődöntőbe jutott csapata: Stefanovits Hanna, Baracsi Boglárka és Németh Panna. A Dürer Albert általános iskola országos elődöntőbe jutott csapata: Müller Szabina, Balog Dorottya, Magyar Daniella és Varga Viktória.

A középiskolás fiúcsapatok megyei csatájában az Erkel Ferenc gimnázium együttese volt érdekelt. A csapat első helyen zárta a D csoport küzdelmeit, a harmadik helyért folyó párharc megnyerése után pedig bronzérmet szerzett.

A női mezőnyben a Karácsonyi általános iskola két együttese is pályára lépett. A KJKG Girls a negyedik helyen végzett, a KJKG Ladies pedig bronzérmes helyen zárta a megyei döntőt.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)