Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hazai pályán sem gyűjtött pontokat a gyulai focicsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. november 23. 11:12
Hazai pályán sem gyűjtött pontokat a gyulai focicsapat
Clean-Way Gyulai Termál FC–Szarvasi FC 2-4 (1-1)

A Megye I.-es labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában a Clean-Way Gyulai Termál FC csapata a Szarvasi FC együttesét fogadta november 12-én. A Sajben Gábor által irányított gárda egy orosházi vereség után várta a tabella harmadik helyén álló riválisát, amelyet nem sikerült legyőznie.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Clean-Way Gyulai Termál FC: Jakab, Nagy S., Nyéki, Farkas, Kártyás (Magyar), Kukla Zsombor (Kovács), Repisky, Radics, Lőrinczi (Nagy G.), Varga (Kiss), Vágási (Piss). Csere: Csonka és Bondár. Vezetőedző. Sajben Gábor.

A fürdővárosi gárda a 10. fordulóban győzött utoljára, amikor 1-3-as arányban verte nagyszénási riválisát. Azóta viszont nem jött ki a lépés a fiatal együttesnek, hiszen csupán két vereséget és egy döntetlent sikerült elérnie. A Sajben Gábor által irányított együttes a soros fordulóban az utolsó öt mérkőzéséből négyet megnyerő szarvasi csapatot látta vendégül a gyulai arénában.

A hazai csapatnak nem indult jól a találkozó, hiszen már a 9. percben hátrányba került riválisával szemben. A vezető találat után magához tért a gyulai gárda, átvette a játék irányítását, ennek eredményeképpen a 35. percben Nagy Sándor kiegyenlítette a találkozó állását. 1-1.

– Egy egyéni technikai hibából ajándékoztunk gólt az ellenfélnek. Ezután fokozatosan jöttünk vissza a meccsbe és vettük át a meccs irányítását, aminek egyenlítés lett az eredménye – mondta el Sajben Gábor.

A fordulás után még komolyabb erőket mozgósított a fürdővárosi egyesület, több szép akciót is felvonultatott a szarvasi kapu előtt. A vendégcsapat azonban kiváló nyolc percet produkált, amelyben háromszor is megzörgette a gyulai hálót. 1-4.

A lefújásig küzdő gyulai együttesnek a 83. percben Nyéki révén sikerült korrigálnia az eredményt, ám nem tudott már közelebb lépni a jobb játékerőt képviselő szarvasi gárdához.

– A második félidőben is sokat tettünk a győzelemért, de érthetetlen módon nyolc perc alatt három gólt kaptunk. Ekkor már a kényszerű cserékkel sem mutattunk sok jót magunkból. Ezen a mérkőzésen is kijött az, hogy az ellenfél oldalán jó képességű, kész megye I.-es játékosok játszanak, míg nálunk fejlődni vágyó, de nem a legjobb dolgokat véghez vivő fiatal játékosokat találunk. Sajnálom, hogy ilyen mérkőzéssel zártuk hazai pályán az őszi szezont, de a jelenlegi csapatnak ez a realitás – értékelt a gyulai vezetőedző.

A Clean-Way Gyulai Termál FC csapata maradt a tabella negyedik helyén, a következő fordulóban pedig a tőle kétpontnyi hátrányban lévő Szeghalmi FC-hez utazik.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)