Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kábítószer-kereskedőkre csaptak le a rendőrök

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2022. november 17. 10:30
Kábítószer-kereskedőkre csaptak le a rendőrök
Rendőrségi hírek Békés megyéből

Forrás: police.hu

Kábítószer-kereskedőkre csaptak le a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának nyomozói és „Körös” Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei november 15-én este és 16-án reggel – írta meg a police.hu.

A rajtaütés több településen zajlott, Tiszabőről és Orosházáról állítottak elő embereket. Az orosháziak a gyanú szerint a Jász megyei településen élő kapcsolataiktól szereztek be rendszeresen kábítószereket, amelyeket aztán Békésben adtak el. A hét ember közül négyen, két férfi és az ő élettársaik őrizetbe kerültek.

A nyomozás adatai szerint a férfiak szervezték a beszerzést és értékesítést, de a nők is tudtak az ügyletekről, esetenként ők fogadták a vásárlókat.

Forrás: police.hu

Az esti elfogások után másnap reggel Kétegyházán csaptak le a Gyulai Rendőrkapitányság és a Közterületi Támogató Alosztály rendőrei egy gyulai, de Kétegyházán élő férfira, aki a gyanú szerint szintén ennek a terjesztői hálózatnak a tagja, ezért őt is őrizetbe vették, valamint előállítottak több fogyasztót is.

A rendőrök minden gyanúsítottnál kutatást tartottak, és különböző kábítószer gyanúját keltő anyagokat, az adagolásukhoz, csomagolásukhoz szükséges eszközöket találtak. Emellett a kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható emberektől feltehetően bűncselekményből származó pénzt, a haszonból vásárolt arany ékszereket, autót is foglaltak le.

GYULAI HÍRLAP • 2022. november 17. 10:30
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)