Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Múviláv a kamarateremben

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • GYH • KULTÚRA • 2022. november 16. 11:00
Múviláv a kamarateremben
Összművészeti produkcióra várják az érdeklődőket november 25-én

A Múviláv – majdnem, mint a filmeken című különleges összművészeti produkcióra várják az érdeklődőket a Gyulai Várszínház Kamaratermébe november 25-én, pénteken 19 órától.

A film, a színház és a muzsika is jelen lesz az előadásban, melynek főszereplői Trokán Nóra és Klem Viktor, közreműködője a sokféle műfajban játszó, kiváló zenekar, a Swing à la Django.

„Nagyszerű filmmomentumok és emblematikus filmzenék sodorják útjukon a szereplőket az érzelmektől izzó színházi estén. Éber álmodozás a mozivásznon, álomszerű valóság a színpadon élőzenével fűszerezve” – olvasható az előadásról. 

Olyan nagy sikerű filmek ihlették a darabot, mint az 1942-ben bemutatott, Oscar-díjas amerikai romantikus filmdráma, a Casablanca vagy a ’96-ban Golden Globe-díjat nyert A szív hídjai, a Mielőtt lemegy a nap, a Birdman, a Sztárom a párom, a Csillag születik, a Dirty Dancing.

Miközben az emlékezetes filmdalok felcsendülnek, a filmvásznon és a színpadon megelevenedik egy férfi és egy nő bonyolult kapcsolattörténete. A központi téma szinte minden jelenetben a szerelem, főként a barátság és a szerelem közti hajszálvékony vonalon zajló történések.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)