Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Szoros meccseken állták a sarat a gyulai vízipólósok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. november 15. 16:00
Szoros meccseken állták a sarat a gyulai vízipólósok
Gyulai VK–Hódmezővásárhelyi VSC 4–5 és Gyulai VK–Spartak Patent Subotica 7–9

suhajda soma két meccsen hét gólt szerzett

Fotó: Swietelsky-Békéscsaba

A Gyulai Vízilabda Klub korosztályos csapata két mérkőzésen is helyt állt a vidékbajnokság soros fordulójában. A Swietelsky-Békéscsaba fiókcsapata hódmezővásárhelyi és szerb együttesekkel csatázott a bajnoki pontokért.

A IV. korosztályos fiókcsapat Szentesen játszotta le a vidékbajnokság második körének meccseit. Bár a két találkozót elvesztették, csak szoros csatákban maradtak alul ellenfeleikkel szemben.

Gyulai VK–Hódmezővásárhelyi VSC 4–5 (0–1, 0–3, 0–1, 4–0)

Vidékbajnokság, Délkeleti csoport, gyermek IV. korosztály, Szentes. V.: Mihály Máté. Gyula: Veszeli – Gál 1, Uhrin Zs., Bódi 1, Szeidler, Suhajda S. 2, Uhrin B. Cs.: Kálmán (kapus), Tóth Z., Csendes P., Selypes, Korcsok K., Juhász. Edző: Csabai Zoltán, Szilvásy Attila, Jeszenszky Ákos. Gól emberelőnyből: 9/3, ill. 3/2. Büntetők: 2/0, ill. 2/1. Kipontozódott: Soós.

Gyulai VK–Spartak Patent Subotica (szerb) 7–9 (2–3, 2–0, 1–3, 2–3)

Vidékbajnokság, Délkeleti csoport, gyermek IV. korosztály, Szentes. V.: Mihály Máté. Gyula: Veszeli – Gál, Uhrin Zs. 2, Bódi, Szeidler, Suhajda S. 5, Uhrin B. Cs.: Kálmán (kapus), Selypes, Korcsok K. Edző: Csabai Zoltán, Szilvásy Attila, Jeszenszky Ákos. Gól emberelőnyből: 6/4, ill. 3/0. Büntetők: 1/0, ill. 3/2.

– Az első mérkőzésen még nem láttuk viszont azokat a dolgokat, amiket kértünk a gyerekektől. Ennek ellenére az erős „bealvás”, a nulla-öt után magára talált a gárda, akár a végén ki is egyenlíthettek volna. Még szebb lehetett volna az eredmény, ha a büntetőket is értékesítik a fiatalok. A második derbin, a vereség ellenére, viszontláttuk azokat a játékelemeket, amelyekre felhívtuk a gyerekek figyelmét. Végül is két remek, szoros meccset játszott a csapat, fiataljaink teljesen kiúszták magukat. Sokat fejlődtek a játékosok, pedig a többi gárdához képest meglehetősen mostoha körülmények között kell készülnünk, gondolok itt arra, hogy a csapat egy része hetente kétszer Békéscsabára utazik, hogy mély vízben is tudjon labdás, illetve kapusedzésen részt venni – értékelt Szilvásy Attila edző az egyesület honlapján.

Az állás négy forduló után: 1. Szegedi Vízipóló Suli 12, 2. Legrand Szentesi VK 9, 3. Szolnoki Dózsa 7, 4. Hódmezővásárhelyi VSC 6, 5. Spartak Patent Subotica 4, 6. Gyulai VK 3, 7. Kecskeméti Sportiskola 0.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)